Rivali Aldo Bares,Taullau në pranga në Maqedoni

Saimir Taullau, i njohur në Shqipëri si rivali i fortë i Aldo Bares, kreut të Bandës së Lushnjes, është vënë në pranga në Maqedoninë e Veriut. Për Taullaun, ishte lëshuar një urdhër ndalimi nga autoritetet zviceriane, pasi akuzohet për akuzën e trafikimit të lëndëve narkotike.

Saimir Taullau është një person me precedentë të theksuar kriminalë. Ai është akuzuar disa herë për vrasje dhe trafik të lëndëve narkotike, pork a mundur të dalë i lirë. Taullau dyshohet edhe se ka pasur të bëjë në vrasjen e Zamir Latifit dhe Jurgen Hoxhës, ngjarje për të cilën është vënë në pranga Orges