FOTO e parë nga arresti në shtëpi. Nuk do ta njihni Zogun e Tiranës

Në muajin maj prezantuesi i shumë komentuar, Hermes Nikaj, i njohur si “Zogu i Tiranës”, u lirua nga Burgu 313, ku qëndroi për gati 5 muaj dhe Gjykata e Rrethit Gjyqesor Tiranë ndryshoi masën e sigurisë nga Arrest ne Burg në Arrest në Shtëpi.

Prej disa muajsh Hermes ndodhet në arrest shtëpie dhe ishte zhdukur nga rrjetet sociale. Megjithatë sot ai është rikthyer duke postuar foton e parë pas kaq shumë kohësh.