Albpetrol futet në fushatë për PS. Baftjar Zeqaj emërohet drejtor

Pas ndryshimit te kreut te PS Fier edhe kompania me e madhe e naftes Albpetrol ka pesuar ndryshim ne drejtimin e saj. Nga detyra eshte larguar Gent Gazheli ndersa ky post i eshte besuar ish kreut te Bashkise Fier Baftjar Zeqaj.

Emri i Petro Kocit vjen ne drejtimin e socialisteve fierak per ti dhene nje impuls te ri dhe te fuqishem elektoratit te majte .Koci ka zvendesuar ne kete detyre te re dy te deleguarit e meparshem ne krye te socialisteve fierak Xhevit Bushin dhe Adelina Ristenb
kryesia dhe Edi Rama ka besuar me unanimitet edhe te socialisteve fierak dejtimin e selise roze ne Fier nga Petro Koci.
Petro Koci eshte nje emer i njohur per te ghithe fieraket dhe nje figure karizmatike pasi ka desjtuar seline roze ne periudhat me te veshtira prej kohes kur ne krye te PSSH drejtohej nga Fatos Nano