3 të vdekur dhe 124 persona të prekur me koronavirus. Situata jashtë kontrollit

Vazhdon rritja e shifrave të infeksioneve të reja me koronavirus në Shqipëri.

Sipas të dhënave zyrtare janë 3 qytetarë të cilët kanë humbur jetën gjatë 24 orëve të fundit.

Ndërkaq janë bërë 804 testime dhe janë konfirmuar 124 raste të reja me koronavirus gjatë 24 orëve të fundit