🔴 SKANDAL| Spitalet shtetërore, ku edhe me CD bëhet tregti

Nga Edmond Prifti

KanĂ« filluar me shit nĂ« recepsionet e spitaleve CD pĂ«r analiza, nga as 30 lekĂ«, (njĂ« kuti me 100 copĂ« Ă«shtĂ« 1500) nĂ« 350 lekĂ«/copa. I duhet ofruar ndonjĂ« tender, jo pĂ«r gjĂ«… Shkon pĂ«r kuriozitet jashtĂ« territorit dhe sheh qĂ« aty kanĂ« ngritur çmimin e CD gjithĂ« dyqanet, duke thĂ«nĂ« qĂ« na i marrin pĂ«r rezonancĂ«, etj e meqĂ« nuk gjenden nĂ«pĂ«r dyqane shumice (ahaha), i kemi çuar 100 lekĂ«. Po si tha shitĂ«sja jashtĂ«? “JanĂ« tĂ« mira kĂ«to, prandaj janĂ« tĂ« shtrenjta” (Thuajse tĂ« gjithĂ« ne, qĂ« harbojme spitaleve, zbresim nga maja e malit dhe nuk dimĂ« ç’Ă«shtĂ« CD-ja e kur ja thua qe Ă«shtĂ« 1500 lekĂ« njĂ« kuti me 100 copĂ«, bĂ«n sikur e zĂ« turpi, e tĂ« thotĂ«: Po nuk ka pa mirĂ«, se deri tek TEG kam qenĂ«…). O shtet, imagjino çdo thuash pĂ«r shĂ«rbime tĂ« tjera nĂ«pĂ«r spitalet shtetĂ«rore, kur edhe me CD bĂ«het tregti…
p.s./nĂ« fakt kudo edhe nĂ« zyra tĂ« tjera brenda spitalit…shiten veçse CD me çmim standard: 350 lekĂ« / copa