Një shqiptare në kampionatin Europian të Tenisit

Shkodranja e talentuar, Gresi Bajri ka arritur nje rezultat historik per Shqiperine. Ajo po merr pjese ne kampionatin Europian te tenisit per moshat U14 dhe pasi ka fituar 3 ndeshje deri me tani, eshte kualifikuar per ne finalen e madhe.
Ne finale, vajza e doktorit te njohur Luan Bajri, do te perballet me Elena Milutinovic nga Serbia