Në pranga anëtari bandës së Durrësit “Mond Çekiçi”, ishte me armë pa leje

Është arrestuar në Durrës, Edmond Koçi ose siç njihet ndryshe me nofkën “Mond Çekiçi”. Ky i fundit njihet si person me precedentë penalë, pasi rezulton i dënuar disa herë dhe nga policia e Durrësit njihet si pjesë e të ashtuquajturës banda e Durrësit, raporton Elton Qyno, për shqiptarja.com