Qyteti italian po vendos gjobë për njerëzit që mbajnë maska ​​mbrojtëse pa nevojë

Kryetari i qytetit italian Sutri Vittorio Sgarbi ka vendosur që policia bashkiake të vendosë gjoba për njerëzit që mbajnë maska ​​mbrojtëse në publik, përveç kur kërkohet nga ligji/qarkoret e bashkisë, duke shpjeguar se “vetëm hajdutët dhe terroristët mbajnë maska”.