Astir, ish Bllok, komuna Parisit, Laprakë, Kamzë janë vatra Infeksioni COVID19

Në Tiranë ka mbi 2000 persona të infektuar me Covid-19 dhe epidemiologët që bëjnë tamponin thonë më shumë infektohen të rinjtë nëpër festa ditëlindjesh apo dhe ceremonitë mortore tani që kryhen me pjesëmarrje të madhe njerëzish, pa lënë pas supermarketet dhe ambjentet e punës.

Në Tiranë Covid 19 është përhapur kudo por ka disa zona qe njihen si vatra të nxehta:
Astir, ish Bllok, komuna Parisit, Laprakë, Kamzë, Paskuqan, Fresku.

Masat nëpër subjekte ne numër te lartë punonjësish respektohen vetëm kur u shkojnë kontrolle. Gjen tek tuk individe te përgjegjshëm qe përdorin maskën por shumica neglizhon te mbrohet , ndërkohë qe riskon te tjerët. TCh