Punimet te rruga e Durrësit, bizneset: Po falimentojmë. Bashkia do edhe taksat

Punimet që po kryhen te rruga e Durrësit në Tiranë nuk po sjellin vetëm stres për qytetarët dhe banorët, por po falimentojnë edhe bizneset e zonësë Pronarët që kanë biznese thonë për TvT, se u ka rënë xhiroja, vetëm si shkak i kryerjes së punimeve, por çfarë është më qesharake bashkia e Tiranës shton edhe taksat.