Trafik në doganën e Kakavijës, shkak kufizimi i orarit për hyrjen në territorin grek

Kufizimi i orarit për hyrjen në territorin grek ka krijuar radhë automjetesh në Kakavije.

Qeveria greke vendosi në datën 6 gusht mbylljen e kufirit prej orës 22:00 deri në orën 06:00 në dy pika: Kakavijë dhe Kapshticë.