Rama po saboton identifikimin elektronik të zgjedhjeve

Nga Dritan Kaba

Gjithshka qe beri Edi Rama me ndryshimet kushtetuese se bashku me Llymin, Nimetin e pafytyre, me Stojkun pa asnje moral dhe me ca derdimene te tjere nuk kane te bejne as me koalicionet, as me listat e hapura apo te mbyllura, por vetem me diçka kryesore:
Vonimin e konstituimit te KQZ dhe berjen te pamundur te nje pike qe vetem ai e di sa i dhemb realisht:
IDENTIFIKIMI ELEKTRONIK I ZGJEDHESVE
Kam shkruar edhe me pare, i vetmi qe di rezultatet reale te zgjedhjeve te fundit eshte vetem Edi Rama!
Ai kesaj i trembet realisht.
Ai e di se sa komisionere jane blere ne 2017, nepermjet parave dhe kercenimeve te bandave kriminale ne bashkepunim me policine.
Ai e di se si eshte rezultati i votimeve moniste te qershorit 2019. Aq sa u deshen mbi 40 dite te nxirrte nje rezultat thellesisht te manipuluar.
Ai e di sa flete votimi kane qene te pavlefshme nga votuesit qe u nxorren me perdhune ne votime, kunder deshires dhe vullnetit te tyre, duke i kercenuar me vendin e punes se tyre dhe femijeve te tyre apo me ndihmen sociale.
Ndaj do beje te pamunduren per te sabotuar pikerisht kete aspekt qe i zvogelon ne maksimum vjedhjen dhe deformimin e vullnetit te zgjedhesve!