Foto | Namazi i Kurban Bajramit, ja si u fal në të gjithë botën

Ndryshe nga vitet e tjera këtë vit për shkak të Covid-19, miliona myslimanë në të gjithë botën e festuan ndryshe festën e Kurban Bajramit. Për të parandaluar përhapjen e Covid-19, besimtarët myslimanë gjatë momentit të faljes, kanë mbajtur distancë nga njëri-tjetri por pamjet që vijnë nga Meka dhe Medine, në Arabinë Saudite, janë vërtetë të dhimbshme pasi asnjëherë më parë nuk kishte ndodhur që në vendin e shenjtë të ishin kaq pak myslimanë.