VIDEO| Listat e hapura të Ramës dhe listat e hapura të borxheve të Shqiptarëve

Ish deputetja Dhurata Çupi përmes një komunikimi video ka deklaruar se këto janë listat e hapura të Edi Ramës, lista e borxheve të hapura në dyqane.