Fëmija dhe gjyshja e tij sulmohen nga grerëzat| I vogli vdes, e moshuara lufton për jetën

Një djalë pesë-vjeçar ka vdekur, ndërsa gjyshja e tij po lufton për jetën e saj në spital pasi ata u sulmuan nga grerëzat ndërsa prenë një pemë.

Incidenti ndodhi në provincën jugore Kamboxhiane të Takeo. Gjyshja 62-vjeçare, e identifikuar si Chen Oeurn, ishte duke prerë një palmë për të ndërtuar një kafaz pule.

Ajo dhe nipi i saj goditën një fole grerëzash dhe u sulmuan menjëherë, sipas zëdhënësit të policisë. Një fqinj pa të gjithë ngjarjen nga afër.

Sipas tij, ishin afro 30 grerëza që u hodhën në sulm, duke ju shkaktuar plagë në fytyrë, qafë dhe gjoks.