Pas 2 vitesh, Bashkia Tiranë kujtohet se kishte harruar tubat e kolektorit. Vjedhje me Stil?

Në më pak se 2 vite nga inagurimi i investimit tek Zogu i Zi. Zyrtarë e bashkisë së Tiranës kujtohen që kishin “harruar” të vendosnin tubat për kolektorin.

Ndërto për të shkatërruar! – thuhet në këto raste.

Vizioni i bashkisë lidhet ngurtësisht me propagandën, shumë larg nevojës reale të qytetareve dhe mirëmenaxhimit. Miliona euro shpenzohen në punë që nuk mbarojnë kurrë, me qëllim?