Gazeta e Ben Blushit godet pa dashje Edi Ramën: Shumica kundër heqjes së koalicioneve!

Drejtori i topmedia Ben Blushi dhe gazeta e kompanisë online “Shqip” janë vënë nën “përdorim” të politikës së Rilindjes. Por diçka ndodhi…

Edhe pse nisen me mendimin e mirë, për ti bërë qejfin ‘shefit’, sondazhet e Shqip, duket se nxjerrin në pah të vërteta që më pas nuk i pëlqejnë botuesit Blushi dhe shefit të tij Rama.

‘Pas sondazhit se kë preferojnë shqiptarët për kryeministër, ku Basha fitoi pastër ndaj Ramës, një tjetër sondazh i Shqip ka treguar se shqiptarët nuk e mbështesin më kreun e qeverisë dhe nismat e tij.

Shqip pyet shqiptarët nëse janë për ndalimin e koalicioneve parazgjedhore apo jo.

Dhe sondazhi u ka treguar se në shumicë të madhe, 58 përqind e votuesve janë kundër ndalimit të koalicioneve.

Vetëm 37 për qind e mbështesin Edi Ramën në këtë nismë, ndërsa 5 përqind e votuesve nuk janë të interesuar se çfarë ndodh me koalicionet parazgjedhore.

Siç ndodhi dhe me sondazhin e parë për emrin e kryeministrit të ri, edhe sondazhi për koalicionet parazgjedhore është bllokuara nga Shqip dhe botuesi i saj Ben Blushi.