FOTO| Tërmetit i zbërthehet këmisha, Rama me pallto në mes korrikut

Me bodigarde e antiplumb.

Hapet bypass-i i Tepelenës, të cilin kryeministri Edi Rama e ka cilësiar një vepër tjetër e rëndësishme e infrastrukturës kombëtare. Kreu i qeverisë ka qenë ditën e sotme për inspektim, i shoqëruar nga ministrja e Infrastrukturës Belinda Balluku, dhe kryetari i Bashkisë, Tërmet Peçi.