Paratë po ikin nga Shqipëria| Kapet vajza mbi 18 mijë Euro, dje u kap një vajzë tjetër me 77mijë paund

Nje grua eshte ndaluar ne Rinas, me nje shume te madhe eurosh te padeklaruar. Ajo u kap gjate kontrollit ne aeroport, teksa kishte me vete nje shume prej 18.500 euro.News 24 raporton se shumë disponohej nga shtetasja Festime C., i cili po udhëtonte drejt Turqisë.

Nuk ka ende detaje lidhur me ate se cfare ka deklaruar zonja dhe si e ka justifikuar kete shume te madhe qe mbante me vete.