“Shkoni në plazh, merrni frymë…”| Avokati Goxhaj tregon ilaçin shpëtimtar ndaj virusit të cov-idiotësisë

Nga Avokati Altin Goxhaj

KA VEÇ NJË ILAÇ SHPËTIMTAR NDAJ VIRUSIT TË COV-IDIOTËSISË!

DIZINFEKTONI SHTËPITË: HIDHNI TELEVIZORIN NGA DRITARJA!

MERRNI FRYMË THELLË DHE SHKONI NË PLAZH!

Shëndeti mendor është po aq i rëndësishëm sa shëndeti fizik! Madje “mendorja” mund të vrasë më shumë se fizikja! E gjithë PLANdemia u bazua te infektimi kudo i shëndetit mendor me COV-IDIOTËSINË që e përhapën me valë televizive nga laboratorë televizivë të establishmentit AntiTrump!

Covidi19(84) është gripi më ordiner që ka parë bota (vret 0.5% të të infektuarve jo 5%) por pasojat e tij janë më të tmerrshmet e njohura deri më sot pasi shkatërrimi i demokracisë dhe pasurisë dhe 100fishimi i numrit të vetëvrasjeve dhe vdekjet nga tmerri i prodhuar dhe nga braktisja e sistemit shëndetësor për çdo sëmundje kronike apo vdekjeprurëse do të mbahet mend në 100 vitet që vijnë si Fillimi i Epokës së Idiokracisë Globale!

Krimet e komunizmit të Shekullit XX do duken si lodra kalamajsh njësoj si ngjanin historitë e Xhekullit XIX përballë shfarosjeve të Shekullit XX në 2 luftëra dhe në kohë paqeje!