Legalistët mbështesin Bashën: Kurrë taksë që largon shqiptarët mes veti!

Kreu i Legalistëve Z Shpëtim Axhami përmes një komunikimi ka përgëzuar qëndrimin e Bashës për heqjen e taksës në rrugën e Kombit.

Kurrë taksë që largon shqiptarët mes veti!

“PLL, ashtu si edhe është shprehur vetë ajo, pergezon dhe mbështet deklaratën e z.Basha, deklaratë e dhënë kjo, gjatë takimit të Tij të sotëm me KM e Kosoves z.Hoti.
…se vendimi i parë i qeverisë së ardhshme të djathtë, do të jetë heqja e taksës të Rruges së Kombit” – Axhami.