Basha në Velipojë: Aty ku ‘dhurata e Ramavirusit’, ka qenë shkatërrimi i biznesve

Kryetari i PD, Lulzim Basha, ka shkuar sot në në Velipojë për të folur me sipërmarrësit dhe operatorët turistikë për situatën e vështirë ekonomike që po ndikon shumë fort në situatën e turizmit.

Basha tha se ka shkuar aty ku “dhurata e Ramavirusit” ka qënë vetëm shkatërrimi i bizneseve.