SHBA është Shqipëria siç e duan

REDAKSIONALE

Emin Toro dhe Elez Biberaj janë dy zyrtarët më të lartë me origjinë shqiptare të emëruar nga administrata Trump, në detyra të larta. Më karriera e kontribute të ndryshme, dy shqiptaro-amerikanë përmes aftësive të tyre janë modele suksesi për çdo emigrant në ëndërrën amerikane.
Asnjë shqiptar tjetër në Evropë nuk do të merrte poste të tilla, për shkak të meritës dhe integritetit.
Elez Biberaj për gazetarët është simbol i mbrojtjes së demokracisë dhe Lirisë së medias.
Emin Toro është emëruar nga presidenti Trump si gjyqtar i Taksave dhe arbitazhitntë SHBA, pra një post kaq i rëndësishëm për bizneset amerikane i besohet një shqiptaro amerikani.
Po ashtu shqiptaro amerikanë të tjerë punojmë në Pentagon, CIA, FBI, Homeland Security e deri tek sherifë e policë të thjeshtë në SHBA.
Ëndërra amerikane është ëndërra e realizuar e Shqiptarëve.