Emrat e 7 vlonjatëve të arrestuar për tonelatat e drogës drejt Italisë

Zbardhen emrat e personave të përfshirë në rrjetin e trafikut që u godit gjatë operacionit italo-shqiptar, ku u bllokuan 3.5 ton drogë.

Shtatë shqiptarët që u kapën mëngjesin e kësaj të marte janë: Julian Bejdollari, 43 vjeç, Aurel Kalari, 53 vjeç, Ilirjan Zaimi, 51 vjeç, Mariglen Duçellari, 65 vjeç, Kleo Bregu, 55 vjeç, Rexhino Muçaj, 25 vjeç, Alban Koshi, 53 vjeç. Të gjithë banues në Vlorë.

Këta shtetas akuzohen për kryerjen e veprave penale “Trafikimi i narkotikëve”, në bashkëpunim, në kuadër të grupit të strukturuar kriminal”, “Pastrimi i produkteve të veprës penale ose i veprimtarisë kriminale”, “Grupi i strukturuar kriminal”, “Kryerja e veprave penale nga organizata kriminale dhe grupi i strukturuar kriminal