DURRËS| Pas 7 muajsh tallje, 2500 familje e gjetën veten e tyre të lënë në mes të rrugës, pas tërmetit

Pas 7 muajsh tallje, 2500 familje e gjetën veten e tyre të lënë në mes të rrugës nga kartonat monopartiak të Këshillit të Komitet Ekzekutiv. Skualifikimet janë nga më të ndryshmet dhe me të pa kuptimta. Psh përfiton kati i 4-te apo i 5-te i një pallati por nuk përfitojne katet përdhese ku janë dhe me të goditurat dhe nga verifikimet nuk figurojnë me pronësi tjetër por prap nuk përfitojnë. Pasi i bën skanimin e banorëve dalin ata që e kanë përfituar janë njerëz të partisë.

Skualifikohen ata që kanë dy apartamente ku pamvarësisht se në të dyja apartamentet kanë dëmtime dhe janë të pabanueshme.
Skualifikohen se kanë pronësi një dyqan!

Skualifikohen se kanë një vetedeklarim për shtesë për legalizim!

Marrëzia nuk ka fund kur lexon të gjithë listën me arësyet e skualifikimeve.

Skualifikohen thjeshtë se marrin fryme!! Ndërkohë borxhin të cilin do e marri nga jashtë për të riparuar të gjitha dëmtimet do e paguajmë të plotë të gjithë ne edhe të skualifikuarit!!