Presidenti i Burundit “vdes papritur”, pasi dëbon emisarët e OBSH dhe FMN jashtë vendit!

Pierre Nkurunziza bëhet kështu presidenti/kryeministri i 29të afrikan që vdes “papritur” sapo del kundër politikave neokolonialiste!
Shpesh herë vetë vendet perëndimore kanë akuzuar shërbimet sekrete të njëri tjetrit për këto vrasje, ndërsa rivalizojnë mes tyre për shfrytëzimin e Afrikës.

Kjo është bota reale!