Basha ndalon për kafe fek familja Petrela në Tiranë


Kreu i opozitës Lulzim Basha vizitoi qindra biznese. Në fund ndal për një kafe tek familja Petrela.

Sot, në oborrin e familjes Petrela, një nga më të vjetrat në Tiranë, duke biseduar jo vetëm për hallet e tyre sot nga ekonomia në krizë tek problemi i pronave, por edhe për planin tonë për ringritjen e ekonomisë dhe mirëqenien e gjithë shqiptarëve nesër. #ditemetemira