Kurseu për vite paratë që i jepte familja në nevojë për të blerë kostumin e maturës

Këto janë kursimet e një djali 18 vjeçar banor i nje fshati ne Tropoje.
Familja e tij me 6 antarë jetojne me ndihme ekonomike 56 mije lek te vjetra ne muaj.

Cdo ditë familja i jep në shkollë 30 lek për të blerë një byrek.

Ai i ka kursyer leket për të blerë kostumin e mbrëmjes së maturës.

Këtë ngjarje e pashë ulur në një lokal afër një dyqani kostumesh për meshkuj në qytetin e B.Currit
Shitësja vetem për sakrificen e djalit i tha zgjedh cfarë të pëlqejë pavaresisht se sa para keni…

Kur ke kurajo dhe vullnet arrin cdo gje…