EMRAT e 4 personave që OFL iu dërgoi formularin e deklarimit të pasurisë në Korçë, Pogradec e Elbasan

Operacioni Forca e Ligjit ka zbarkuar sot në Korçë, Pogradec e Elbasan, ku u ka kërkuar 4 “të fortëve” të deklarojnë pasuritë e tyre. Në sitën e OFL-së janë Arben Ruço, Frederik Arifi, Meardi Berberi dhe Shkëlqim Shara.