Qytetarët, thirrje Presidentit Meta: Shpërndaje Parlamentin!

Protestuesit e Aleancës për Mbrojtjen e Teatrit i janë drejtuar Presidentit Ilir Meta nga sheshi i protestës që të shpërndajë Parlamentin.

“Shpërndaje parlamentin, shpërndaje parlamentin”, ishte thirrje që u dëgjua e përsëritur disa herë në drejtim të godinës së Presidencës.

Me thirrjet “burg për Edi Ramën”, “Poshtë diktatura”, “Rama ik” dhe “E duam Shqipërinë si gjithë Evropa”, ata shpërthenin në ovacione teksa artistët flisnin në podium