Mirush Kabashi në karrige me rrota, MJESHTRI I MADH përfundon radioterapinë

Mjeshtri i madh, Mirush Kabashi sapo ka përfunduar radioterapinë.

Aktori i mirënjohur, prej dy vitesh vuan nga një sëmundje e rëndë dhe vazhdimisht ka bërë përpjekje të mëdha për shëndetin e tij.

Ndërkaq, kjo është një foto nga spitali, postuar fill pas mbarimit të radioterapisë.

Mirush Kabashi shfaqet në karrige me rrota por i buzëqeshur dhe plot jetë.

Ai festoi një muaj më parë 72 vjetorin e lindjes dhe ne i urojmë sa më shumë shëndet kësaj ikone të skenës dhe filmit.