Policia e Shtetit bëhet me furgona FORD tranzit

Te Sheshi Nënë Tereza ku pritet të zhvillohet ceremonia e prezantimit të automjeteve të reja të policisë. Ajo që duket nga larg (sheshi ishte mbyllur edhe për këmbësorët), të tëra janë Ford Transit dhe me sa dallohet te këto më pranë, duket se janë në versionin Custom. Nuk mund të thuhet me saktësi, por te këto më pranë, nuk duket shenja të diferencialit të pasëm; pra janë me tërheqje të përparme.
Ka disa muaj që vërehet ardhja në grupe e këtyre mjeteve.
Për kronologji, ditën e tërmetit të 26 nëntorit ishte planifikuar ceremonia e automjeteve Land Rover Discovery, por që u anullua.
Ashtu di LR edhe këto kanë flamurin UE.