Hapen sot klinikat dentare, parukeritë, berberët, qendrat tregtare

Shqipëria do të çlirohet sot nga një seri tjetër masash kufizuese, me hapjen e klinikave denatre, parukerive, berberëve dhe dyqaneve në qendrat tregtare e po ashtu.

Megjithatë, udhëzimi për distancimin fizik dhe higjenën mbeten në fuqi njesoj. Sipas Ministrisë së Shëndetësisë, sot hapen si më poshtë: