SPORT| Federata italiane dorëzon protokollin që ekipet të nisin stërvitjen

Në Itali po hidhen hapa përpara drejt mundësisë për të nisur aktivitetet sportive, ndonëse për momentin kemi të bëjme vetëm me përgatitje.

Federata italiane dorëzoi në Ministrinë e Sportit dhe Shëndetësise të gjitha protokollin që duhet të ndjekin klubet në rast se bihet dakort për nisjen e stërvitjes.

Sipas këtij proyokolli, lojtarët dhe stafet do mbahen nga ekspertet e shendetesisë gjatë gjithë kohës nën kontrolles dhe kontrollet me jashtë duhet të zerohen.

Plani aktual është që stërvitja të rinisë ne 4 maj dhe kampionati në fundin e majit ose fillim qershori.