Bozdo: Rama për Naftëtarët thotë nuk ndërhyn tek Privati, për qiradhënësit janë parazitë

Anëtari i kryesisë së PD Eno Bozdo përmes një komunikimi ka reaguar për standartet e dyfishta të kryeministrit Rama.

Kur Edi Ramen e pyeten per pagat e punonjesve te Rafinerise se Ballshit, tha se nuk mund te nderhynte mes nje kompanie private dhe punetoreve. Kjo, theksoi ai, eshte nje marredhenie private.

Kur e pyet per marredhenien mes qiramarresit dhe qiradhenesit, Rama thote: “..Ata parazite qe turren per qirane kane per ta pare se ketu ka shtet…”.

Morali: Te gjithe jane te barabarte perpara ligjit..apo jo?