E RËNDË| Punonjësja e bankës dhe dy vajzat e saj infektohen me Koronavirus

Janë konfirmuar edhe 3 raste të tjera me Covid-19.
Rastet janë zbuluan në Elbasan.

Nga analizat kanë rezultuar pozitiv nëna 52 vjeç si dhe 2 vajzat përkatësisht 22 dhe 25 vjeç.

Sikundër mësohet 52 vjeçarja është punonjëse e një banke të nivelit të dytë.
Ndërkohë që dyshohet se janë infektuar nga kontakti që kanë patur me një 62 vjeçare.