Nezir Kraki – Sot rrëzohet populli i Kosovës, jo Albin Kurti

Nga Nezir Kraki

Po, Po! Populli i Kosovës, i cili prej 20 vitesh është:
– i izoluar
– i varferuar
– i vjedhur
– i mashtruar e
– i dhunuar deri në dinjitet.

Dhe tash, pikërisht në këtë moment, i njejti popull është:
– i kërcënuar nga tragjedia më e madhe shendetsore prej një shekulli,
– i braktisur në favor të pazareve politike,
– i nënçmuar deri në paturpësi
– i tradhëtuar.

Mbani mend pra!
Sot në Kuvendin e Kosovës do jenë dy taborre:

1) ata që rrinë pranë popullit në tragjedi dhe
2) ata që e rrëzojnë e tradhëtojnë popullin për llogari personale.

Prandaj kjo është ditë historike për t’zi.
Sepse nga sot e tutje politika kalon në nivele të paturpshme të papara deri tash.

Nëse kjo ndodhë, populli duhet t’i mbajë në kujtesë emrat e atyre që do votojnë braktisjen e tij në mes të tragjedisë.

Bashkë me ata emra, populli duhet t’i kujtojë edhe argatët e ketyre pazareve dhe të gjithë matrapazët që s’kanë guxim t’i bejne ballë një te keqe kaq evidente.

Personalisht do mnetem pergjithmonë i zhgenjyer nese partia ime historike sot renditet ne taborrin e atyre që rrëzojnë popullin duke menduar se po rrezojne Albnin Kurtin.

Do mbaheni mend!

more recommended stories

loading...