Bashkia Kurbin nuk lejon Italianin të shpërndaje ndihmat që ka sjelle vetë ai për popullin

Bashkia Kurbin nuk lejon Italianin te shperndaje ndihmat qe ka sjelle vete ai.

Populli i Kurbinit dyndet në portat e Bashkisë, për ndihmë.
Ndërkohë që, në magazinën e saj ndodhen 22 ton ushqime e veshmbathje, kemi 20 ditë që po luftojmë për ti marrë dhe shpërndarë, e ata nuk na i japin. Italiani që i ka sjellë, Lorenzo Gentile, ka 20 ditë që negocion për ti shpërndarë, punonjësit e Bashkisë nuk ia japin ndihmat që vetë ia ka sjellë.