Foto-lajm, sot! Kalifi Surrelit mbledh 10 mijë njerëz tek tregu në autostradë

Vetem nje kalif terrori si ky i Surrelit mund te mbledhe me detyrim dhe pahir mbi 10 mije njerez bashke ne keto dite!.
E paimagjinueshmja po stimulohet nga oraret absurde te nje te njeriu qe po semur te gjithe vendin.
E beri monopol furnizmin e tregtareve tek ky treg, shikoni se çfare ndodh sot atje!
As Italia nuk ka orare te kufizuara per marketet! Hiqi oraret per marketet!
Dhe nese ka ndonje Kalif tjeter nga keta moralistet, le te shaje keta tregtare se perse shkojne te marrin furnizimin per tu ushqyer juve!