VIDEO | Shihni të riun që ik policit me vrap. Donte ti vinte gjobë për mos respektim të masave

Publikohet tjetër video virale në situatën që po kalojmë.


Ky person që vrapon ka thyer karantinën dhe ka dalë nga shtëpia.

Ai ia fut vrapit për t’i ikur policit. Ky i fundit i vihet nga pas për ta ndaluar, por e ka të pamundur të kapë qytetarin që vrapon me të katra