Tim Judah i thotë Kurtit për taksën: Pranoni ose ju hedhim tek qentë

Gazetari i mirënjohur britanik, Tim Judah, ka thënë se sa i përket tarifës së vendosur ndaj produkteve që vijnë nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina, topi është tek Kryeministri Albin Kurti që të vendosë se çfarë të bëjë me të.

Judah i ka kërkuar Kurtit që të bëjë ashtu siç i kërkohet; “përndryshe do të ju hedhim tek qentë.

“Siç them unë – topi është tek Albin Kurti tani. Pranoni ose do të ju hedhim tek qentë”.

Ky reagim i gazetarit Tim Judah vjen pasi ambasadori i SHBA-ve në Gjermani Richard Grenell ka thënë se ia ka bërë të qartë Kryeministrit Albin Kurti se edhe tarifat e pjesshme do ta dëmtonin ekonominë e Kosovës.

Klikoni në linkun e mëposhtëm për t’u informuar më shumë rreth kësaj ngjarje..