Ministria e Shëndetësisë: testimi i 5 rasteve të reja, Negativ

Ministria e Shëndetësisë me anë të një njoftimi për mediat shprehet se Shqipëria ende nuk është prekur nga koronavirusi, pasi nuk ka asnjë pacient të tillë që të ketë këtë virus.

Po ashtu, ministria thotë se janë testuar 5 raste dhe se në asnjërin prej tyre nuk ka dalë që të ketë pacient të prekur nga koronavirusi i ri.