OREKS| Si mund të jetoni 10 vite më shumë, duke u kujdesur …

Ushqimet kanë rol të rëndësishëm jo vetëm në mënyrën e jetës suaj, por edhe në jetëgjatësi, thotë nutricistja Ajshe.

Leka këshillon që të respektohen pesë zakonet e shëndetshme ushqimore, nëse doni t`i shtoni më shumë se një dekadë jetës tuaj:

Këta janë pesë hapat, që nutricistja Leka ju këshillon t`i ndiqni:

Ndalja e pirjes së duhanit

Mbajtja  e peshës normale

Të paktën 30 minuta stërvitje në ditë

Një dietë e shëndetshme dhe e pasur me fruta, perime dhe drithëra të plota

Reduktimi i përdorimit të mishit të kuq, yndyrave të ngopura dhe sheqerit.