Pse pedagogët e mjekësisë nuk mbrojtën studentët nga regjimi si Ylli Popa në 1990!?


Nga Ilir Allkja

Mëngjesin e 8 dhjetorit 1900, në auditorin e kirurgjisë, të tejmbushur me studentë që po bëheshin gati për t’ju bashkuar moshatarëve të tyre në qytetin studenti, kujtoj profesor Ylli Popën të deklaronte :
– … kur rregjimi ngre dorë mbi studentët, unë si pedagog, zgjedh të jem me studentët !

Po pedagogët e mjekësisë, ku ishin kur kryeministri dhe banditët e tij u tallën madje dhunuan studentët në shkurt 2020 ?!

Mjafton kjo për të kuptuar sot pas 29 vitesh pluralizëm, cilësinë e një pjese të konsiderueshme to trupës pedagogjike nëpër universitete, si dhe studentësh sufflaqesh !
Turp, mjerim e rrënim bashkë!