Ja vëllezërit që porositën kontejnerët me banane ku u zbulua 1.3 ton kokainë

Kontejnerët me banane nga Amerika Latine ishin porositur nga dy shqiptarë të Maqedonisë së Veriut, vëllezërit Sejdullah Hebibi dhe Enver Hebibi, brenda tyre ishun fshehur 1.3 ton kokainë.