Ja kush është “fotografi” që i bëri foton 2 Thaçëve. Nuk do ta besoni

Siç edhe shihet nga kjo fotografi, në sfond duket se kush i ka fotografuar të dy Thaçët në takimin që paten sot.

Nga kjo fotografi vërehet se personi që fotografoi është Baton Haxhiu.

Përndryshe Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi është takuar sonte në Prishtinë me kryetarin e Partisë Demokratike Shqiptare (PDSH) Menduh Thaçin.

Ky i fundit e ka uruar presidentin kosovar për 12 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës.

Në këtë takim, ata kanë biseduar për zgjedhjet në Maqedoninë e Veriut që pritet të mbahen së shpejti, ashtu si edhe për politikën dhe gjendjen e shqiptarëve në rajon.