SKANDAL! Rikthehen shkollat e natës në Tiranë


Nga Armela Ferko

Ministria e Arsimit dhe ZVA Tirane vendosin pa asnje diskutim paraprak me prinderit dhe mesuesit qe mesimi ne nje nga shkollat ne qender te Tiranes, “Emin Duraku”, per klasat e fillores qe zhvillojne mesim pasditeve (13.00-17.00), te shtyhet NGA NESER
per ne oren 14.15-18.25!!!!!!!!!

1- Cfare efekti ka kjo ne cilesine e mesimdhenies?
2- Cili eshte ai femije qe do jete me energji dhe i motivuar ne kete ore?
3- A kane kurse dhe axhenda te tjera keta femije, qe synojne marrjen e atij formimi qe nuk jepet ne shkollat tona?
4- Gjithe keto investime ne arsim, ne godina etj ku shkuan?

Ps: tashme mund ta themi pa frike qe kaluam nga mesimi pasdite, ne shkolle nate.