Rama emëron dy zv.ministre të reja. Rikthehen bashkëpunëtoren e preferuar

Adela Xhemali dhe Vasilika Vjero emërohen zv. ministre të Ekonomisë dhe Financave.

Vendimi është marrë në mbledhjen e djeshme të qeverisë pas dorëheqjes së Elton Haxhit dhe Erjon Luçit.