Pragu i hyrjes në Parlamentin serb u bë 3 për qind

Me propozim të Partisë Progresive Serbe, me korrigjime në Ligjin për zgjedhjen e deputetëve dhe në Ligjin për zgjedhjet vendore Parlamenti serb uli pragun e hyrjes së partive në organin ligjvënës nga 5 në 3 për qind. Zgjedhjet parlamentare në Serbi do të zhvillohen më 26 prill. Presidenti Aleksandër Vuçiç që tani shpalli se ai do të jetë në krye të listës së Partisë Progresive Serbe