Oligarku më i madh maqedonas pa pasaportë| EMRI

Mediat maqedonase njoftojnë se Orce Kamçev, i cili është shpallur oligarku më i madh maqedonas, mbetet pa pasaportë ndërkombëtare me vendim të Gjykatës së Apelit në Shkup. Oligarku propozoi që të japë 3 mln euro garanci, por gjykata e refuzoi këtë. Kamçev është ndër të dyshuarit kryesorë në procesin gjyqësor “Perandoria”, ku ka akuza për larjen e parave të pista dhe financimin e paligjshëm të partisë së ish-kryeministrit Nikola Gruevski, i cili aktualisht gjendet në Hungari, si dhe për krime të tjera të rënda. Me vendim të autoriteteve gjyqësore është marrë pasaporta bullgare e Orce Kamçevit.